Als je jouw hostingpakket bij Versio wilt beheren kan dat vanuit DirectAdmin. Je logt in op deze omgeving vanuit je klantportaal Mijn Versio. Hieronder leggen we uit hoe dat gaat.

Inhoudsopgave

Waar moet ik zijn?

• Ga naar naar onze website op Versio.nl en klik rechts bovenin op Inloggen.

• Alternatief: Je kunt ook rechtstreeks naar het inlogscherm via https://mijn.versio.nl
  • Log in met je e-mailadres en wachtwoord

Naar DirectAdmin

• Eenmaal ingelogd zie je links een menu met onder andere de optie Hosting. Klik hier op.

• Klik op het tandwiel achter de domeinnaam waar het om gaat;

• Scroll in het nieuwe scherm naar beneden totdat je de button DirectAdmin ziet. Klik hier op.