Heb je een hostingpakket of e-mailpakket bij Versio? Dan kun je postvakken aanmaken en koppelen aan een mailadres. Je beheert deze zelf. Hierbij hoort ook het instellen en naar wens aanpassen van het wachtwoord. We bespreken hier hoe je jouw wachtwoord aanpast.

Inhoudsopgave

Waar moet ik zijn?

Om je wachtwoord voor een mailadres aan te passen moet je in DirectAdmin zijn. Volg deze stappen.

1. Log in op Mijn Versio;
  2. Klik links in het menu op Hosting;
  3. Klik het pakket aan waar het om gaat;
  4. Scroll naar beneden tot je Naar DirectAdmin ziet en klik er op.

Naar DirectAdmin

In DirectAdmin volg je deze stappen:

1. Klik op E-mail Beheer;
  2. Ga E-mail Accounts;
  3. Klik op het + icoon achter het mailadres.

E-mailaccounts + icoon

Hoe pas ik het wachtwoord aan?

Als je de stappen uit de vorige alinea gevolgd hebt, kun je op het plusje klikken en zie je de optie om je wachtwoord aan te passen. Je ziet dan onderstaan scherm. Je kunt hier het wachtwoord en je mailadres aanpassen. Klik daarna op Opslaan.

Nieuwe waarden invullen

Wat moet daarna nog gebeuren?

Zodra je het wachtwoord hebt aangepast is het postvak alleen nog maar met dat adres benaderbaar. Overal waar je bent ingelogd wordt nu om het nieuwe wachtwoord gevraagd voordat je verder kunt. Houd hier rekening mee als je een wachtwoord aanpast voor bijvoorbeeld een collega. Heb je het wachtwoord ergens opgeslagen? Pas het daar dan aan.

Vragen en oplossingen

Lukt het nog steeds niet om in te loggen nadat je het wachtwoord hebt aangepast? Controleer de volgende dingen:

• Staat Capslock aan?
  • Onthoud je browser een oud wachtwoord?
  • Maak je een typefout?
  • Klik op het oogje naast het wachtwoord om het weer te geven

Nog altijd geen resultaat? Neem dit artikel door.