Zoals je waarschijnlijk in onze e-mail hebt gelezen, gelden er vanaf mei 2023 nieuwe tarieven voor het Groothandel-programma. Vanwege sterk gestegen kosten van onder andere onze hardware, energie, lonen, inkoop van producten, verhogen wij met ingang van 1 mei 2023 deze tarieven. Op deze pagina vind je informatie hierover.

Inhoudsopgave

1. Wat wijzigt er?
  2. Per wanneer wijzigen de tarieven?
  3. Waarom zijn er nieuwe tarieven?
  4. Wat is het nieuwe tarief?
  5. Ik ben het niet eens met de prijswijziging. Wat nu?
  6. Waar kan ik terecht met andere vragen hierover?

Wat wijzigt er?

Wij verhogen het maandtarief van het Groothandel-programma. Hierdoor kunnen wij je wel de scherpe tarieven blijven aan je bieden op alle domeinnamen die je bij ons afneemt. Voor onze klanten in het Groothandel-programma blijven de domeinnaamtarieven ongewijzigd. Deze worden dus niet verhoogd. De domeintarieven voor het Groothandel-programma vind je op onze website.

Als Groothandel-klant blijf je daarnaast ook profiteren van white-label DNS.

Per wanneer wijzigen de tarieven?

De nieuwe tarieven gaan per 1 mei 2023 in.

Waarom zijn er nieuwe tarieven?

De kosten van energie, hardware en de inkoop van licenties/domeinnamen zijn sterk gestegen. Daarnaast hebben wij, door de hoge inflatie, onze personeelskosten harder zien toenemen dan voorgaande jaren. Om deze redenen wijzigen we het Groothandel maandtarief.
Het Groothandel programma is het abonnement speciaal voor grote domeinnaam portfolio’s, waarmee je profiteert van onze laagst mogelijke domeinnaamtarieven. Door het wijzigen van het maandtarief voor het programma kunnen we onze scherpe domeinnaamtarieven voor Groothandel-klanten blijven handhaven.

Wat is het nieuwe tarief?

Per 1 mei is het maandtarief voor het Groothandel programma EUR 99,00 (exclusief btw). Voor onze klanten in het Groothandel-programma blijven de domeinnaamtarieven ongewijzigd. Deze worden dus niet verhoogd. De domeintarieven voor het Groothandel-programma vind je op onze website.

Ik ben het niet eens met de prijswijziging. Wat nu?

Het Groothandel programma is interessant voor grotere domeinnaam portfolio’s

Als je een kleiner portfolio hebt, is het mogelijk om het Reseller programma te kiezen. In het resellerprogramma krijg je ook voordelige domeinnaamtarieven. De domeinnaamprijzen zijn iets hoger dan bij Groothandel, maar het maandelijkse abonnement is lager, namelijk EUR 29,00 per maand. Ook dit is white-label. De bijbehorende domeinnaamtarieven vind je op onze resellerdomeinpagina.

Past geen van beiden bij jou? We kunnen je klantaccount ook omzetten naar een regulier klantaccount bij ons. Als reguliere klant betaal je geen maandelijkse kosten voor het programma. Je betaalt dan wel het standaardtarief voor domeinnamen, en kunt dus geen gebruik meer maken van de scherpe domeintarieven die voor het Groothandel programma gelden.

Advies nodig? We kijken graag met je mee wat het beste bij jouw situatie of wensen past. Neem in dat geval contact op met onze support specialisten.

Waar kan ik terecht met andere vragen hierover?

Onze klantenservice staat voor je klaar en we helpen je graag! Onze openingstijden en contactmogelijkheden lees je hier. Je kunt ook met ons mailen via support@versio.nl