Als je een product besteld bij Versio of je als je een factuur krijgt voor de verlenging van één van je producten, dan verloopt dit via het programma Payt. In dit artikel vertellen we meer over Payt en hoe jij snel en handig je facturen voldoet en andere administratieve zaken regelt.

Inhoudsopgave

Wat is Payt?

Payt is het grootste debiteurenbeheer platform van de Benelux die zich snel uitbreidt in Europa. Je kent Payt misschien wel als shirtsponsor van FC Groningen. Versio werkt samen met Payt voor de optimale afhandeling van jouw facturen. Wij maken gebruik van de techniek van Payt; het beheer wordt geheel door ons verzorgd en je kunt met al je vragen en verzoeken bij ons terecht.

Waar zie ik mijn facturen?

Om je facturen in te zien log je in op Mijn Versio en ga je vervolgens in het menu links naar de optie Facturen onder het kopje Financiën

19fqklAtP-RpHzofIhRBR5u2n18yb7QwhQ

Zodra je hier op klikt kom je in een nieuwe omgeving waar je jouw facturen kunt inzien. 

Je ziet hier het totaalbedrag van alle openstaande facturen (1), en als, zoals in ons voorbeeld, alle facturen netjes zijn voldaan zie je dit ook direct (2). Wil je een totaaloverzicht van alle betaalde facturen, klik dan hier (3).

Hoe doe ik een betaling?

Als je een openstaande factuur hebt, zie je dit uiteraard ook direct in de Payt omgeving. Je scherm ziet er dan zo uit:

Je kunt hier direct alle openstaande facturen in één keer betalen (1) of de huidige factuur inzien (2). Wil je alleen deze factuur voldoen klik dan op de button Pay (3) achter de factuurregel.

Hoe kan ik mijn betaalgegevens wijzigen?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een je betaalgegevens zelf aan te passen. Heb je een nieuw rekeningnummer of wil je jouw betaalmethode aanpassen? Stuur ons dan een bericht.