Met de webmail bekijk en verstuur je eenvoudig je e-mail via de webmail interface. Je hoeft niets te installeren of te downloaden. Op de onderstaande pagina vind je de antwoorden op de meestgestelde informatie over onze webmail.

Inhoudsopgave

1. Hoe log ik in op de webmail?
  2. Hoe pas ik mijn afzendergegevens aan?
  3. Hoe pas ik mijn handtekening aan?
  4. Hoe voeg ik een handtekening met afbeelding toe?
  5. Hoe maak ik een nieuwe map aan in mijn Postvak in?
  6. Kan ik in de weergave van mails wijzigen?
  7. Hoe exporteer ik contactpersonen uit de webmail?
  8. Hoe importeer ik contactpersonen uit de webmail?

Hoe log ik in op de webmail?

Je logt in op de webmail via https://webmail.versio.nl/ met je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

Hoe pas ik mijn afzendergegevens aan?

1. Log in op de webmail;
  2. Klik links op ‘Instellingen’;
  3. Klik vervolgens op het tabblad ‘Identiteiten’;
  4. Selecteer in de linkerkolom de identiteit die je wilt aanpassen;
  5. Pas de afzendergegevens aan (Naam, E-mail, Organisatie).

Hoe pas ik mijn handtekening aan?

1. Log in op de webmail ;
  2. Klik links op ‘Instellingen’;
  3. Klik vervolgens op het tabblad ‘Identiteiten’;
  4. Selecteer in de linkerkolom de identiteit die je wilt aanpassen;
  5. Pas de handtekening aan in het veld ‘Ondertekening’;

Hoe voeg ik een handtekening met afbeelding toe?

1. Log in op je webmail ;
  2. Klik links op ‘Instellingen’;
  3. Klik vervolgens op het tabblad ‘Identiteiten’;
  4. Selecteer in de linker kolom de identiteit die je wilt aanpassen;
  5. Klik het icoontje in de grijze balk aan aan om meer opties te krijgen;
  6. Klik op het icoontje ‘afbeelding invoegen/bewerken’.
  7. Klik op de tekst ‘Afbeelding toevoegen’ en kies de gewenste afbeelding. De afbeelding komt links in het schermpje te staan. Dubbelklik op de afbeelding om deze te selecteren.
  8. Vul eventueel aangepaste afmetingen in als je dat wilt en klik op ‘Oké’.
  9. De afbeelding komt standaard links te staan. Wil je deze centreren of rechts uitlijnen, klik dan één keer op de afbeelding en klik op het gewenste uitlijningsknopje in het groene opmaakmenu.
  10. Klik op ‘Opslaan’.

Hoe maak ik een nieuwe map aan in mijn Postvak in?

1. Log in op de webmail ;
  2. Klik links op het tandwiel bij Instellingen;
  3. Klik vervolgens op ‘Mappen’;
  4. Klik bovenaan de grijze balk op het plusje met 'Nieuw';
  5. Voer in het hoofdvenster de naam van de nieuwe map in en kies een bovenliggende map;
  6. Sla de wijziging op.

Kan ik in de weergave van mails wijzigen?

Ja, dat is mogelijk.

1. Log in op de webmail ;
  2. Klik links op ‘Instellingen’;
  3. Kies in het linkermenu voor ‘Mailboxweergave’ of 'Berichtenweergave';
  4. Selecteer de gewenste opties en sla deze op.

Hoe exporteer ik contactpersonen uit de webmail?

1. Log in op de webmail ;
  2. Klik links op ‘contactpersonen’; 6Ck4bCQJp6vOHg-NgCNe7_DVRbAJKqMDAw
  3. Klik rechts bovenin op 'Exporteren'. Met het kleine pijltje naast de knop kun je kiezen of je alle contacten wilt exporteren, of een selectie; -gZTkLUebE0LEqk43oTXZ5I1E0ESN2wigw Hierdoor wordt er een vCard-bestand gedownload. Vrijwel alle e-mailprogramma's ondersteunen dit bestandstype.

Hoe importeer ik contactpersonen uit de webmail?

1. Log in op de webmail ;
  2. Klik links op ‘contactpersonen’; lz0ajNJJOjGX6toEfXdf0fXaUMuk94XsMA
  3. Klik in het links bovenin op 'Importeren'; 3LpELuXkWpGvLYdN-X-6EZlRgc891kl71A
  4. Vervolgens kun je een vCard- of CSV-bestand uploaden door te klikken op 'Bladeren'. Selecteer het juiste bestand, kies de gewenste opties en klik op 'Importeren'. QmhW6HskDeruUTuumF_Z3wnxyrIQSkE2hA