Heb je onlangs bericht ontvangen dat jouw account is overgezet naar het nieuwe "Mijn Versio"? We heten je van harte welkom in jouw nieuwe Versio omgeving! Het klantpaneel is volledig vernieuwd, hier komen wat veranderingen bij kijken. 

Wij hebben een aantal veel voorkomende vragen voor je op een rijtje gezet:


InhoudsopgaveWorden mijn producten handmatig of automatisch verlengd?

Alle producten worden automatisch verlengd. Je kunt dus niet meer handmatig verlengen. Ook als jouw producten op handmatig verlengen waren ingesteld, worden deze vanaf nu automatisch verlengd. Producten kunnen uiteraard op ieder moment stopgezet worden. 


Gaat mijn wallet mee naar het nieuwe Mijn Versio?

In de nieuwe Mijn Versio omgeving is geen wallet meer aanwezig. Openstaande bedragen dienen nog voldaan te worden in het oude klantpaneel. 


Mocht er nog een positief saldo in jouw online wallet staan dan kun je dit opnemen via het opname formulier in het nieuwe Mijn Versio. 


Wat zijn nu mijn betaalmogelijkheden? 

We werken op basis van factuur in het nieuwe paneel. Je kunt op de volgende manieren betalen: SEPA automatische incasso, iDEAL, Credit/Debit Card, SOFORT Banking en Bancontact.


Waar kan ik mijn openstaande facturen inzien?

Het is op dit moment nog niet mogelijk om facturen in te zien uit het oude paneel. Wil je jouw factuur inzien? Maak dan een ticket aan bij ons supportteam, dan regelen we het voor je.


Wat gebeurt er met mijn producten?

Jouw producten zijn overgezet naar Mijn Versio. Hier hoef je zelf niets voor te doen. 


Hoe kan ik nu inloggen?

Je kunt op dezelfde manier inloggen zoals je dat gewend bent, met dezelfde inloggegevens. 


Is mijn 2FA nog ingeschakeld?

Jouw 2FA blijft ingeschakeld na de omzetting naar het nieuwe Mijn Versio. 


Kan ik gebruik blijven maken van het oude klantpaneel? 


Wij hebben al jouw diensten overgezet naar het nieuwe Mijn Versio. Bestaande en nieuwe diensten kun je beheren via Mijn Versio. Het oude paneel is niet meer toegankelijk. Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met ons supportteam. We staan voor je klaar!