Als je een VPS hebt bij Versio kun je via CloudStack een console venster openen naar de server. Via deze weg kun je inloggen op je server. In dit artikel leggen we uit hoe dat gaat.

SSH Key Pair

Om op de VPS in te loggen stel je eerst een SSH Key Pair in. Je kunt dan zonder wachtwoord inloggen vanaf het apparaat waarop je de key genereert.

1. Ga naar Compute;
  2. Klik op SSH Key Pairs;
  3. Klik rechts op de button Create a SSH Key Pair.

Via de terminal op je lokale device kun je nu inloggen zonder credentials.