Heb je al een domeinnaam in Mijn Versio en wil je er een hostingpakket voor activeren? Dat doe je niet via de webshop, maar direct in Mijn Versio zelf.

Klik links in het menu op Domeinnamen en dan op de domeinnaam waarvoor je het hostingpakket wil bestellen.

Onder de Algemene details zie je de melding dat je nog geen hostingpakket hebt. Klik op de knop Bestellen om een hostingpakket te bestellen.

Kies het hostingpakket dat je wil bestellen door op de Kies (naam pakket) knop te klikken.

Klik daarna op de knop Afronden.

Rond de bestelling af met de knop Bestellen. Je hostingpakket wordt nu aan account toegevoegd in Mijn Versio en binnen een paar minuten opgeleverd.

Let op: om de domeinnaam aan het hostingpakket te koppelen, wordt een DNS-wijziging gedaan. Een DNS-wijziging kan tot 24 uur duren, maar is meestal binnen een half uur tot een uur al actief. Hoewel je dus wel meteen na het opleveren van het hostingpakket al in kunt loggen, kan het nog even duren voordat de domeinnaam ook echt actief is.