Wil je je domeinnaam verhuizen naar een andere hostingprovider? Dan heb je hiervoor een verhuiscode nodig, ook wel token, verhuistoken, authorisatiecode of transfer token genoemd.

Deze token kun je in de meeste gevallen via Mijn Versio opvragen. Bij sommige domeinextensies werkt dat net even wat anders, zoals bij het Belgische DNS Belgium. DNS Belgium is de registry achter de .be domeinextensie.

Opvragen verhuiscode

Om de verhuiscode voor een Belgische domeinnaam op te vragen, ga je naar de website van DNS Belgium: https://www.dnsbelgium.be/nl

Direct op de hoofdpagina, zie je een tekstveld met drie tabbladen. De derde moet je hebben: Transfercode aanvragen.

Vul de domeinnaam in waarvoor je de verhuiscode wil opvragen en klik op Stuur transfercode.

Je krijgt nu een deel van het e-mailadres te zien waar de verhuiscode naar toe wordt gestuurd. Klik op Stuur transfercode om de code te verzenden.