Als je een domeinnaam bij ons afneemt kun je de DNS hiervan beheren. DNS-records bepalen onder andere naar welk IP-adres de domeinnaam verwijst en op welke server de e-mail wordt afgeleverd. Er zijn twee manieren om de DNS te wijzigen. Dit kan door bestaande records te wijzigen of door nieuwe records toe te voegen.

Inhoudsopgave

Naar DNS beheer

1. Log in op Mijn Versio;
  2. Kies links in het menu onder Mijn Producten voor Domeinen;
  3. Klik op het tandwieltje in de regel van de domeinnaam;
  4. Ga in het derde blok DNS instellingen naar DNS records

Bestaand DNS record wijzigen

1. Kies het record dat je wilt wijzigen en klik op de knop Bewerk aan het einde van de regel.
  2. Voer de wijzigingen in en klik op de knop Opslaan;
  3. Je wijziging is nu opgeslagen dit kan enkele uren duren.

Nieuw DNS record toevoegen

1. Ga rechtsboven in het DNS Instellingen blok naar Voeg record toe;
  2. Vul de gegevens in;
  3. Voer de wijzigingen voor de velden Type, Naam en Waarde in;
  4. Klik op de knop Opslaan. Dit kan enkele uren duren.