Soms kan het voorkomen dat je je wachtwoord van je Mail & Spam e-mailadres niet meer werkt. Je kunt dan een nieuw wachtwoord instellen via Mijn Versio

Let op: Dit artikel gaat specifiek over het aanpassen van het e-mailadres wachtwoord van het Mail & Spam product. Wil je dit doen voor een van onze hostingpakketten zie dan het betreffende artikel daarover: Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn e-mailadres?

Via Mijn Versio kun je inloggen op je eigen online omgeving. Hier vind je alle informatie over je Mail & Spam product én de mogelijkheid om van je e-mailadres het wachtwoord te wijzigen.

Klik links in het menu onder Mijn Producten op Hosting. Klik daarna op het tandwieltje of de domeinnaam in de regel van de domeinnaam met Mail & Spam waar je het e-mailadres wachtwoord van wilt wijzigen.

In het tweede blok van Hosting instellingen klik je naast E-mail adressen op de knop Beheer Accounts.

In de regel van het e-mailadres klik je op de knop Reset wachtwoord. Hier voer je het nieuwe gewenste wachtwoord in en klik je op Opslaan. Je wachtwoord is nu gewijzigd.