Als je klant bent bij Versio kun je inloggen op je eigen klantomgeving. Wil je het wachtwoord hiervan wijzigen dan kan dat via het inlogscherm. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Stappenplan

1. Ga naar mijn.versio.nl;
  2. Klik op het linkje Wachtwoord vergeten?
  3. Vul je mailadres in waarmee je bent geregistreerd;
  4. Klik op Stuur wachtwoord reset link.

1. Je ontvangt nu op het opgegeven e-mailadres een mail;
  2. In de e-mail klik je op Klik hier om je wachtwoord opnieuw in te stellen;
  3. Je ziet nu de velden voor het opnieuw instellen van je wachtwoord;
  4. Voer het nieuwe wachtwoord bij beide in en klik op Reset wachtwoord;
  5. Je wachtwoord is met nu gewijzigd en je keert terug naar Mijn Versio waar je kunt inloggen.

Uitloggen

1. Als je al bent ingelogd klik je rechts bovenin op je naam;
  2. Klik op Uitloggen;
  3. Bevestig en je keert nu terug naar het login portaal van Mijn Versio;
  4. Ga verder met de stappen hierboven.