Inloggen op je hostingpakket kan op twee manieren.

1. Via Mijn Versio

2. Via een directe link naar het hostingpakket

1. Inloggen op hostingpakket via Mijn Versio

Via mijn.versio.nl kun je inloggen op je Mijn Versio omgeving. Hier vind je alle informatie over je hostingpakket én een knop om in een keer in te loggen.

Klik daarvoor links in het menu op Hosting. Klik daarna op het tandwieltje in de regel van het hostingpakket waar je op wil inloggen.

In het tweede blok zie je rechts onderaan een knop Inloggen. Hiermee log je direct in op je hostingpakket, zonder de gebruikersnaam of het wachtwoord nodig te hebben.

Ps. Gebruik je deze methode? Dan valt je misschien op dat je na het inloggen 2 nieuwe meldingen hebt met als onderwerp key generated. Dat klopt, deze keys zijn nodig om vanuit Mijn Versio automatisch in te kunnen loggen.

2. Inloggen op het hostingpakket met je gebruikersnaam en wachtwoord

Bij het bestellen van het hostingpakket heb je een e-mail gehad. Hierin staan alle gegevens van het hostingpakket die je nodig hebt: de URL of link, de gebruikersnaam en het wachtwoord.

De link is vaak niet je eigen domeinnaam. Dat komt omdat we willen dat iedereen beveiligd in kan loggen, ook al heb je zelf geen SSL-certificaat. Daarom kun je altijd via onze servernaam beveiligd inloggen.

Tip: Inloggen via je eigen domeinnaam kán dus wel, maar alleen als je daarvoor een SSL-certificaat actief hebt staan.

Heb je het wachtwoord een keer zelf aangepast of laten resetten vanuit Mijn Versio? Dan werkt het wachtwoord uit de e-mail niet meer. Klik dan op wachtwoord vergeten op de inlogpagina.