Ben je al klant maar wil je een VPS bestellen? Dat kan vanuit je klantomgeving: Mijn Versio. In dit artikel leggen we alles uit over het bestellen van een VPS in Mijn Versio.

VPS bestellen

Om een VPS te bestellen, moet je eerst in loggen in Mijn Versio.

1. Ga naar 'VPS' onder Mijn producten;
  2. Klik op 'Virtual Private Server toevoegen';
  3. Je wordt naar onze website geleid en daar kan je de juiste VPS aanklikken en de stappen in de shop volgen;
  4. Als je VPS is uitgeleverd, kan je hem verder beheren in Mijn Versio bij 'VPS'.